Fixa din bil hos bilservice i Västerås

by ,

Det sägs att hunden är människans bästa vän men det borde snarare vara bilen. Oavsett vilken väderlek det är ute så ser din bil till att du kommer fram dit du ska, om du har tagit väl hand om den det vill säga. För att en bil ska hålla sig fräsch och fungera som ny måste den bli omhändertagen väl. På http://www.nystromsbilar.se/bilservice/ får du all hjälp du kan tänkas få för att din bil ska bli top notch.

Lång erfarenhet av bilservice och försäljning
Det spelar ingen roll vilket märke och modell din bil är, utan alla bilar är välkomna. Dock är de främst auktoriserade för Citroën, Mitsubishi och Suzuki. För dig som har en husbil går det även bra att lämna in den för reparation och ifall du letar efter en ny följeslagare kan du hitta den här då det både säljs nya bilar från märkena Citroën, Mitsubishi och Suzuki samt begagnade bilar. Det finns ingen brist på erfarenhet av bilar då firman varit en återförsäljare av Citroën i över 45 år, Mitsubishi i 20 år och Suzuki sen år 2009.

För bokning
Verkstaden hittar du på Omformargatan 16 i Västerås, men det är inte alla som har vägarna förbi. Då kan du enkelt nå kontoret och verkstaden på nummer: 021-81 61 00 eller email. Du hittar även kontaktuppgifter till de anställda på hemsidan samt ett kontaktformulär. Där kan du skriva i vad du behöver hjälp med.

Verkstaden har öppet måndag-torsdag mellan klockan 07:00-17:00, samt fredagar mellan klockan 08:00-16:00. Butiken har öppet vardagar mellan klockan 07:00-17:00 och på helgerna har både verkstaden samt butiken stängt.